Bouwen aan organisaties

waar mensen met veel goesting

aan de slag zijn om samen

straffe resultaten te behalen

 
 

Impact die ik creëer

Enkel gesprekken die ertoe doen

Geen eindeloos tijdverlies met gesprekken die steeds terugkomen, beslissingen die in vraag gesteld worden of discussies die niet afgerond geraken.

Duidelijke en snelle keuzes

Dankzij een heldere missie, visie en waarden en een duidelijke strategische richting is het makkelijker om keuzes te maken in de steeds veranderende wereld.

Leidinggevenden creëren meerwaarde

Leidinggevenden weten wat ze kunnen doen om hun team(s) in beweging te zetten zodat deze de gewenste resultaten kunnen behalen.

Mensen nemen eigenaarschap op

Medewerkers wachten niet tot het management hen bedient, ze steken zelf de handen uit de mouwen. Op deze manier bouwen ze elke dag mee aan de missie, visie en waarden.

Minder uitval en meer instroom

Wanneer mensen met goesting aan de slag zijn, werken ze langer en met meer inzet. Het zorgt er ook voor dat mensen bij jullie aan de slag willen en dat vacatures vlotter ingevuld geraken.

Innovatie en creativiteit

Mensen worden uitgedaagd en krijgen de tools om in te spelen op wat leeft en belangrijk is. Op deze manier evolueert de organisatie en speelt ze voortdurend in op nieuwe verwachtingen.

Wat succesvolle organisaties toepassen
Waar ik in geloof & waar ik organisaties en leidinggevenden in coach
Ik zoek graag samen naar de juiste vraag om mee op pad te gaan naar straffe resultaten
Onder andere met deze vragen ga ik graag aan de slag

Missie, visie en waarden hangen enkel aan de muur – ze leven niet in de dagelijkse praktijk.

Als management ben je op zoek naar manieren om mensen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen.

Leidinggevenden weten niet waar te beginnen bij het coachen en evalueren van hun medewerkers.

Medewerkers geven aan dat er te veel en te snel verandert.

Medewerkers willen meer zelf kunnen sturen en vragen toch ook naar duidelijke beslissingen.

Mensen werken heel erg hard en toch lijkt het dat het werk niet af geraakt.

Er is weinig openheid en er ontstaan conflicten die niet op tafel komen.

Het evenwicht tussen focus op de cliënten en focus op de medewerkers is verstoord.

Reacties van klanten

recht-aanhalingsteken_318-53341
Er bestaat geen format voor de aanpak van Koen, het is telkens op maat van wat mensen en teams in een organisatie nodig hebben. Werken met Koen is vertrouwd, warm en veilig maar ook uitdagend, positief spannend, energiek en dynamisch. Koen slaagt erin op een rustige manier mensen een stap verder te brengen. Koen laat zo teams en organisaties gefundeerd groeien.
An Macharis
Coördinatie
Citizenne
Ik heb in Koen een facilitator gevonden die inspireert vanuit oprecht vertrouwen in het potentieel van mensen en systemen. In een veld vol valse profeten was het fijn om hem zijn boodschap zo helder en eerlijk te horen vertellen.
Bryan Barnes
Freelance recruiter
Koen verstaat als geen ander de kunst om grote groepen mensen op 'n creatieve manier in beweging te brengen
zodat elk individu van de groep dichter bij zichzelf komt en daardoor dichter naar de anderen toe kan groeien.
Dan kantelt er iets...
Ilse Schorrewegen
Kantelaar
Kantelpunt
Koen stelt uitdagende vragen en begeleidt mensen in het zoeken van antwoorden. Hij dringt daarbij geen oplossing op, maar wil resultaatsgericht te werken gaan. Daarbij laat hij niet na om met iedereen op weg te gaan, en in beweging te zetten voor elke verandering, hoe klein ze ook is. De interventies van Koen inspireerden mij en deden al minstens dromen van hoe je in het werk én in leiderschap anders te werk kan gaan.
Kris Verrelst
Algemeen directeur
De Maanwandelaars
KIJK, Koen is die gast die jou steeds op een verrassende manier terugbrengt naar wat er toe doet, naar de essentie.
Zijn creativiteit is bodemloos en hij loodst je telkens in alle eenvoud naar constructieve ideeën en oplossingen.
Laatst ging ik met een collega met Koen aan de slag en wij zijn met heel wat positieve energie en een pak uitdagingen teruggekeerd.
Mijn collega, die Koen nog niet kende, was aangenaam verrast over de manier waarop, de vlotheid en de invalshoek die Koen gebruikt.
Nog een extra believer bij.
Valérie Coussement
HR Coach
AZ Jan Palfijn
Ik ken Koen ondertussen al enkele jaren en heb hem mogen ontmoeten in verschillende situaties: intervisie, individuele coaching, management leertraject … En hoe verschillend de context ook was, er was altijd één constante: Koen. Hij combineert een no-nonsense stijl met positieve en realistische ideeën. Koen is sterk in het out-of-the-box denken, maar blijft daarbij steeds gericht op jouw persoonlijke groei. Daarnaast heeft hij een karrevracht aan kennis en ervaring, plug-and-play ter beschikking. Ben jij op zoek naar een inspirator op vlak van authentiek leiderschap, dan ben je bij Koen absoluut aan het juiste adres. Koen is gewoon Koen, in elke situatie. Nooit van zijn à propos, omdat hij altijd gewoon is wie hij is.
het rekreatief
Peter Van Houtven
Directeur
Het Rekreatief
Als je op zoek wil naar authentiek leiderschap, doe je dit ook best met een authentiek persoon. Toen Koen me begeleidde tijdens een managementsopleiding was dat dan ook één van de belangrijkste zaken die blijven hangen is. Hij doet wat hij verkondigt, hij kan ook echt niet anders, lijkt het. Hij vindt het fascinerend om met mensen een traject te gaan, en dat is ook duidelijk te zien. De goesting om samen aan de slag te gaan is zo groot, dat ik meteen mee was in dat enthousiasme. Koen is een mooi voorbeeld van ‘what you see is what you get’. En dat werkt!
Sarah Tobback
Algemeen directeur
Centrum Ganspoel