Holding Space Masterclass

25-26 november & 13 december 2024 – Telkens 10-17u – Oostduinkerke – €895 BTWin  (Zorg & particulieren) – €895 BTWex (BTW-plichtigen)
 

Deze werkwinkel is voor jou, om het even welk beroep je uitoefent, of om het even wie je bent.  Voorwaarde is wel dat je bewust in het leven wil staan en wil werken aan de kwaliteit van je interacties met anderen.   Iedereen die met mensen bezig is – en wie is dat niet – heeft namelijk baat bij de kunst van ‘Holding Space’.

 

Holding Space is een basishouding voor de omgang met onszelf én voor interacties met anderen.

 

Meer info & inschrijven.

KEIK kort en krachtig – 7 inspirerende en energiegevende korte online sessies

13/11/23 – 18/12/23 – 19/2/24 – 18/3/24 – 15/4/24 – 13/5/24 – 10/6/24 – Telkens van 12-13u – Online
 

7 thema’s waar succesvolle organisaties mee aan de slag gaan.

Vertrekkend van de vragen die leven zoeken we samen antwoorden waar je mee verder kan en krijg je veel inspiratie en goesting om er in je dagelijks werk mee aan de slag te gaan.

Een uur online over de middag, ideaal als energiegever en om geïnspireerd te worden.

Meer info & inschrijven.

 

Maak van kwaliteitszorg de motor van je organisatie. Kwaliteitszorg van A tot Z (10de editie)

13 – 20 – 27 januari, 3 februari & 5 mei 2025 – Telkens 9-17u – Leuven – €1299
 

Kwaliteitszorg is een krachtig instrument om te bouwen aan je organisatie.

Het is een tool om je visie, missie en waarden te vertalen naar de dagelijkse praktijk zodat de mensen die een beroep doen op je organisatie de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, je medewerkers een plek vinden waar ze graag werken en goed begeleid worden en je organisatie groeit en bloeit. Daarnaast houdt de overheid ook toezicht op de kwaliteit van je organisatie.

Tijdens dit opleidingstraject verkennen we kwaliteitszorg van A tot Z en gaan we echt aan de slag met het kwaliteitssysteem van je eigen organisatie. Wil je een goede basis rond kwaliteitszorg – of je basiskennis opfrissen – en dit ook meteen vertalen naar je eigen organisatie dan ga ik graag samen met jou en de andere deelnemers aan de slag.

Meer info & inschrijven.